Zet het zonnetje in de schaduw

Over Hooijmans Zonwering in Noordwijkerhout

Voor Hooijmans Zonwering te Noordwijkerhout staat de klant centraal. Persoonlijk contact, goede ondersteuning en tevreden klanten vormen belangrijke pijlers van het beleid. Eigenaar Frank Hooijmans stelt zich verantwoordelijk voor het gehele traject van aanschaf van zonwering tot service en garantie. U weet waar u aan toe bent en heeft duidelijkheid.

uitvalscherm; rolluiken; terrasoverkapping Noordwijkerhout; warmtestralers; Hooijmans Zonwering; Noordwijkerhout; rolgordijnen; lamellen; markiezen

Jarenlang genieten van uw investering

De aanschaf van zonwering is een investering voor een lange periode. Hooijmans Zonwering werkt met kwalitatieve topmerken als Weinor en Roma. Deze Duitse fabrikanten bieden zeer hoge kwaliteit en schaft u alleen aan in de betere zonweringsspeciaalzaken.

Als u minder wenst te besteden aan zonwering, dan kiest u voor een zonwering met gunstige prijs-kwaliteitverhouding van een andere fabrikant. Met zijn grote kennis en ervaring in de zonwering adviseert Frank Hooijmans u om samen tot de voor u meest geschikte zonwering te komen. De montage doet Hooijmans Zonwering in eigen beheer met enthousiaste monteurs.

Ons bedrijf verwelkomt u ook graag als een tevreden klant.

Klanten

Hooijmans Zonwering streeft naar een tevreden consument. Bekijk welke klanten u onder andere voorgingen. Geïnteresseerd in buitenzonwering, terrasoverkapping, rolluiken of raamdecoratie?

Kom naar de showroom